6 kledingtips voor een pretparkbezoek

Regelmatig ga ik met mijn kinderen een pretpark in. Hoewel mijn uiterlijk dan niet op de eerste plaats komt, loop ik er wel graag verzorgd bij en door de jaren heen heb ik geleerd hoe ik dat het beste aan kan pakken. Hierbij enkele tips hoe je mooi blijft, zelfs in het pretpark!

  • Trek comfortabele schoenen aan. Ugg’s zijn lekker warm en comfortabel, maar niet aan te raden als het regent. Regenlaarzen zijn dan een goed alternatief en gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop modieuze exemplaren te koop, bijvoorbeeld van het merk Hunter Boots. Ze zijn niet echt goedkoop, maar je kunt ermee voor de dag komen. Heb je minder te besteden, doe dan als de Parisiennes en schaf een set paardrijlaarzen aan: elegant en goed voor de portemonnee. Vervolgens kun je hier een paar leuke stappers voor de kinderen uitzoeken, zodat ook zij goed voor de dag komen.
    outfit-pretpark
  • Trek kleding aan die tegen een stootje kan en vies mag worden. Ga voor laagjes, maar maak het niet te ingewikkeld, zeker niet als je kinderen bij je hebt. Zorg voor goede bescherming tegen de kou zoals een sjaal en een muts, essentieel als je lang in de wachtrij moet staan.
  • Is het erg koud, draag dan thermo ondergoed onder je kleding.
  • Smeer ’s ochtends je gezicht in met een voedende dagcrème, liefst met SPH om je huid te beschermen tegen de zon. Gebruik een lipbalsem om je lippen te beschermen.
  • Neem een klein beautytasje mee zodat je eventueel je make-up kunt bijwerken. In mijn tasje zitten standaard mijn MAC Studio Finish Concealer (zie video), een voedende crème, lippenstift, een paar pleisters en een paracetamol.
  • Draag je haar niet los. Na enkele rondjes achtbaan is er van je zorgvuldig gestylde coupe ongetwijfeld niets meer over.